achtergrond

CO-CASA is een initiatief van Eppo van Dord (WOON ontwikkeling) en is in co-creatie met Taco Meerpoel (DAO Projectontwikkeling) verder doorontwikkeld. CO-CASA heeft meer dan 20 jaar kennis en ervaring in de verwerving, financiering, ontwikkeling en bouwbegeleiding van woningen en appartementen, met als speerpunt het vraaggestuurd ontwikkelen. Lokale kennis is de basis van CO-CASA om te begrijpen hoe de verschillende wijken in elkaar steken, wat de bewoners van die wijken belangrijk vinden en hoe de lokale politiek hierop inspeelt.
Eppo van Dord

initiatiefnemer

Eppo van Dord vormt als initiatiefnemer samen met een team van deskundigen de organisatie van CO-CASA. Na een start met de voeten in de klei in bouwprojecten, ontstond interesse voor het op maat ontwikkelen voor de klant. Bij 's lands grootste ontwikkelaars heeft hij hierin vervolgens als projectontwikkelaar ruime ervaring opgedaan in grote en kleine projecten in zowel de binnenstad als de buitenstad en middels nieuwbouw of transformatie. Eppo gaat verbetering niet uit de weg wat heeft geleid tot vernieuwende werkzijzen, die hij vanuit zijn eigen onderneming (WOON ontwikkeling) in praktijk brengt. Daarnaast is hij medeoprichter van vastgoedvereniging NaJOU.

Pascal de Groot

initiatiefnemer

Pascal de Groot vormt als mede-initiatiefnemer samen met een team van deskundigen de organisatie van CO-CASA. Pascal heeft zijn sporen verdiend in het op maat begeleiden van kopers in alle fases van het ontwikkel proces. Hij heeft dat onder andere gedaan bij gerenommeerde projectontwikkelaars als AM, Volker Wessels en VORM. Daarnaast is Pascal intensief betrokken bij een aantal complexe CPO-trajecten op vooraanstaande locaties in de randstad. Pascal is een mensenmens die helemaal op zijn plek is om de wensen van de klant samen met deze klant zoveel als mogelijk te vervullen. Momenteel is Pascal bestuurslid van vastgoedvereniging NaJOU.

jaar ervaring

projecten

opgeleverde woningen

tevreden klanten